ReferentiesBekijk een selectie van
onze opdrachtgevers.


Lees verderStoelmassage


Kennismaken met massage
op kantoor? Vraag een
try-out aan.


Vraag aan


Veel gestelde vragen
Hier vindt u de meest gestelde vragen aan de ReserveerMasseerlijn.
Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u ons per telefoon of per contactformulier te benaderen.


Particulier > Vragen over massages aan huis

Komt de ReserveerMasseerlijn op elke plaats in Nederland?
Zijn erotische massages mogelijk?
Wat neemt de ReserveerMasseerlijn mee naar de klant?
Kan ik mijn ondergoed aanhouden tijdens de massage?
Ik ben een man en wil graag een masseuse boeken die een solomassage
  uitvoert, kan dat?
Heb ik de keuze uit een masseur of een masseuse?
Kan ik een massage van 30 minuten aan huis boeken?
Op welke dagen kan ik een massage boeken en tussen welke tijden?
Hoelang van te voren moet ik particuliere massages reserveren?
Hoe bereidt de ReserveerMasseerlijn samen met mij een verrassing voor?
Wat is een vierhanden massage?
Kan ik in een avond een goede basis leggen om te masseren?
Kan iedereen leren masseren?
Hoe kan ik het naamnummer 0900-MASSEER bellen?


Particulier > Antwoorden over massages aan huis

Komt de ReserveerMasseerlijn op elke plaats in Nederland?
Wij geven op elke plaats in Nederland massages voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit doen wij voor vaste tarieven. Indien de uitvoering op de waddeneilanden zal zijn worden er extra reiskosten in rekening gebracht.

Zijn erotische massages mogelijk?
Nee, wij geven uitsluitend ontspanningmassages zonder erotiek.

Wat neemt de ReserveerMasseerlijn mee naar de klant?
Onze uitrusting bevat een massagetafel, handdoeken, cd-speler en massage-olie. Deze nemen we mee bij alle massages aan huis. Bij zakelijke klanten worden ook massagestoelen en zelfs complete decors ingezet.

Kan ik mijn ondergoed aanhouden tijdens de massage?
Uw ondergoed kunt u aanhouden tijdens de massage. Indien u op uw buik gaat liggen op de massagetafel, dan zullen wij bij de dames de BH bandjes losmaken zodat er geen massage-olie op het textiel komt. U kunt zonder ondergoed plaatsnemen indien u dit gewend bent vanuit bijvoorbeeld de sauna.

Ik ben een man en wil graag een masseuse boeken die een solomassage uitvoert, kan dat?
Wij hebben het beleid dat onze masseuses niet naar mannen alleen gaan, mits we de klant kennen. In eerste instantie zal dus altijd een masseur komen.

Heb ik de keuze uit een masseur of een masseuse?
Wij kunnen geen voorkeur in behandeling nemen bij nieuwe klanten. Onze dienstverlening bestaat uit het geven de perfecte onstspanningsmassages aan huis. Alle medewerkers zijn gecertificeerd door de ReserveerMasseerlijn en geven dus dezelfde kwaliteit massages. Indien we de klant kennen is dat wel mogelijk.

Kan ik een massage van 30 minuten aan huis boeken?
De minimale massagetijd voor particulieren is 60 minuten. Deze kan desgewenst wel opgedeeld worden in 30 minuten per persoon.

Op welke dagen kan ik een massage boeken en tussen welke tijden?
De ReserveerMasseerlijn geeft zeven dagen per week massages van 07:00u tot 22:00u. Zo begint bijvoorbeeld een Massage voor Twee uiterlijk om 20:00u. Voor massages in de horeca, op evenementen en jaarfeesten kunnen de speeltijden doorlopen tot midden in de nacht.

Hoelang van te voren moet ik particuliere massages reserveren?
Wij adviseren om zo snel mogelijk te boeken voor bijzondere dagen als moederdag, vaderdag, valentijnsdag en voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en huwelijksmassages. Zo zijn er al reserveringen gemaakt voor 2007 om zekerheid te hebben. Voor massages in het weekend dient men doorgaans veertien dagen van te voren te reserveren. Massages op doordeweekse dagen kunnen vaak eerder worden gereserveerd. Uiteraard kunt u altijd bellen om na te gaan wat de actuele mogelijkheden zijn.

Hoe bereidt de ReserveerMasseerlijn samen met mij een verrassing voor?
Wij doen onze uiterste best om uw verrassing ook een verrassing te laten blijven! We zullen bij het terugbellen altijd onze persoonlijk naam gebruiken en niet de bedrijfsnaam noemen. Daarna vragen wij of we gelegen bellen. U kunt aangeven wanneer we eventueel kunnen terugbellen. Ook kan op uw verzoek alle contacten per e-mail verlopen. U dient dan wel een persoonlijk e-mailadres te hebben. De details van de verrassing zullen wij dan tot in detail met u bespreken.

Wat is een vierhanden massage?
Een vierhandenmassage is een massage welke door twee personen tegelijk wordt uitgevoerd. De vierhanden zullen dan op dezelfde manier en op hetzelfde tempo de massage uitvoeren. Dit noemen we ook wel een synchroon massage. De vierhanden massage voeren we heel vaak uit bij een Massage voor Twee. Hierbij assisteert de partner tijdens de massage. Er kan ook een vierhanden massage gereserveerd worden. Er zullen dan twee personen de massage komen uitvoeren. De kosten voor deze reserving zullen dan verdubbeld worden.

Kan ik in een avond een goede basis leggen om te leren masseren?
Ja. Bij onze persoonlijke massagetrainingen zullen we in twee uur tijd de focus leggen op het overbrengen van gevoel. Dit is het allerbelangrijkste voor de uitvoer van een massage, evenals de betrokkenheid van de persoon die de massage uitvoert. Tevens zullen er tijdens de training een aantal basis technieken worden bijgebracht, zodat men zelf daarna ook eigen variaties kan toepassen. Door middel van een speciale massagetraining en een intern examen kunt u ook de ReserveerMasseerlijn certificering behalen.

Kan iedereen leren masseren?
Een aanraking door middel van één vinger is al een massage. Met de juiste insteek, het goede gevoel en betrokkenheid kan iedereen het leren.

Hoe kan ik het naamnummer 0900-MASSEER bellen?
De ReserveerMasseerlijn gebruikt het naamnummer 0900-MASSEER, zodat u dit eenvoudig kunt onthouden. Naambellen is bellen met de letters op de telefoon. Elke toets op de telefoon heeft buiten een cijfer ook een aantal letters.
Als u belt met de 0900-MASSEER toets u dus op uw telefoon 0900-6277337.
Voor dit informatienummer betaalt u het lokale tarief.


Advies op maat
Neem contact op met de Reserveermasseerlijn

Tel: 0900-6277337 [lokaal]

info@reserveermasseerlijn.nl
Massageparty
Vriendinnendag of
vrijgezellenfeest?

Lees verderMassagecursus


Zelf je passie ontwikkelen
of je partner verrassen?
Volg een wellnesscursus!


Lees verder

Copyright © 2002-2012, ReserveerMasseerlijn, All Rights Reserved
Homepage | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Statement | Contact